Bolaget ska bedriva restaurang-, catering och caféverksamhet samt försäljning, tillverkning, produktutveckling och utbildning inom dessa områden.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 013 | 6 416 | 7 820 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -207 | 392 | 1 249 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -13 | 764 | 1 777 |
Årets resultat (tkr) | -18 | 584 | 1 406 |
Summa tillgångar (tkr) | 21 032 | 16 866 | 16 609 |
Antal anställda | 6 | 7 | 8 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 013 | 6 416 | 7 820 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -207 | 392 | 1 249 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -13 | 764 | 1 777 |
Årets resultat (tkr) | -18 | 584 | 1 406 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 18 827 | 13 363 | 12 930 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 205 | 3 503 | 3 679 |
Tillgångar (tkr) | 21 032 | 16 866 | 16 609 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 8 630 | 8 648 | 8 464 |
Obeskattade reserver (tkr) | 120 | 120 | 120 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 9 851 | 6 635 | 6 461 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 430 | 1 463 | 1 564 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 21 032 | 16 866 | 16 609 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 7 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 002 | 917 | 978 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -3.4% | 6.1% | 16.0% |
Soliditet | 41.4% | 51.8% | 51.5% |
Kassalikviditet | 83.0% | 227.6% | 224.5% |
Mat i Kvarteret Norden AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva restaurang-, catering och caféverksamhet samt försäljning, tillverkning, produktutveckling och utbildning inom dessa områden.